Warning: include_once(/home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-settings.php on line 307

Warning: include_once(): Failed opening '/home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-settings.php on line 307

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-settings.php:307) in /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-content/themes/thesis_151/lib/functions/launch.php on line 93
Michele Mees naar Femco? | John Baeyens

Michele Mees naar Femco?

January 31, 2009 · 0 comments

Michele Mees kondigde in december aan dat ze The House of Marketing verliet en nieuwe uitdagingen opzocht. Nicole Berx heeft de aanpassingen nog niet aangebracht en daar kondigt Michele Mees al aan dat ze het marketing plan van Femco onder handen neemt. Benieuwd.