Warning: include_once(/home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-settings.php on line 307

Warning: include_once(): Failed opening '/home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-settings.php on line 307

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-settings.php:307) in /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-content/themes/thesis_151/lib/functions/launch.php on line 93
Metatale and measuring influence | John Baeyens

Metatale and measuring influence

February 3, 2009 · 1 comment

Michel Vuijlsteke heeft er een lap op en draait Metatale door de liquidificador. Van bij start heb ik me grote vragen gesteld over Metatale en de significantie ervan voor Marketers.
Een van mijn punten van kritiek toen en nu is dat Metatele stikt van de Blog-aggregators. blog.forret.com, bartdewale.com, zijn zoals Michael het terecht zegt geen Blogs; dat zijn dode, zielloze Google-suckers.
Tijd om de boel op te kuizen en de echte influentials te eren: Gent Blogt, LVB, Pietel, Huug & Druug, etc…