Rechtstreekse vlucht Iran – Zimbabwe: de ultieme kick

May 2, 2009 · 0 comments

Wie dacht dat sex op een mlijnvlucht de ultieme kick in de lucht is heeft het verkeerd. Een ticket boeken op de nieuwe lijnvlucht Zimbabwe- Iran is pas adrenaline.
Air Zimbabwe zal de vljuchten uitvoeren.  De maiden vlucht diende al uitgesteld te worden: de laatste journalist in Teheran was de nacht ervoor doodgemarteld.  Er werd snel een oplossingen gezocht door een lokale kruier een speelgoedcamera te geven met d e opdracht om realistisch klikgeluidjes na te bootsen.

Er is nog een minor glitch met de maaltijden aan boord.  Het plan was chicken or beef aan te bieden; doch Zimbabwe heeft geen van beiden.  Dus Teheran snelde te hulp met kebabs in de vorm van Barack Obama.

Alle vluchten hebben First Class, Business Class, Economy Class en een opslagplaats voor de vrouwen (vastgeketend in bundels van twaalf in grote kisten).

Air Zimbabwe