Warning: include_once(/home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-settings.php on line 307

Warning: include_once(): Failed opening '/home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-settings.php on line 307

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-settings.php:307) in /home/ibaeyens/blog.johnbaeyens.com/wp-content/themes/thesis_151/lib/functions/launch.php on line 93
Thunderheist in Make Up Club | John Baeyens

Thunderheist in Make Up Club

May 2, 2009 · 0 comments

Thunderheist, top export uit Toronto is bezig aan een worldwide tour and zal uplinen in Make Up Club in Gent op 15 mei.
Can’t miss that !  Oh ja, ze doen op zaterdag ook de suburbs aan en komen dan naar Petrol.

Onder de onweerstaanbare “Nothing 2 Step 2” en het grandioze “Jerk it” waarvan de clip terecht de 2009 Grand Jury Prize SXSW won.

En vergeet deze remix niet die Thunderheist aan hun Maddecent vriend bezorgde; jawel, deze Maddecent.