Rio de Janeiro: 2010 > 2016

November 18, 2009 · 1 comment

Op weg naar Brazilië, ergens tussen Parijs en Rio de Janeiro.

Nog even pieken naar de film met de Rio 2016 settings… 6 jaar nog te gaan…
De vastgoedprijzen in Rio kennen nu al een ongeziene boom, veel sterker dan bv. in Brasilia of Sao Paulo.

Maar Rio blijft in de eerste plaats pure rauwe echte passie; met alle mooie en slechte kansen. Een stad met de meest gelukkige mensen ter wereld, ondanks alles. En alleen daarom al kijkt iedereen er rijkhalzende uit naar 2016. En ze zijn er in geslaagd dit prachtig in een video samen te vatten. In België zouden we pure fake sofisticatie krijgen van een agentschap; scenes die niet echt bestaan in ons grijze Belgische bestaan, in de Rio 2016 video is elke scene echt van de straat geplukt, wanneer je rondwandelt door Rio zal je echt letterlijk die wakeboarder op Lagoa zien, de fietser bij Marina da Gloria, de skater op Avenida Atlantica,…