Carnaval: love it or go away

February 14, 2010 · 0 comments

Wie niet van carnaval houdt woont in het verkeerde land” kopletterde Globo gisteren.  Een waarheid als een koe; als je nagelbijtend door carnaval gaat in Brazilië zal je geduren de overige 360 dagen ook niet in het land overeind blijven.

De neef zit op een strandfuif in Florianopolis en Bart Lapers verkent alle Blocos van Rio, of toch bijna allemaal.  Bart werd ook geintroduceerd tot het spel van “Ficar”; veelbelovend.
En ook de dochtertjes van Madonna zijn op Carnaval in Rio en Paris Hilton wordt het uithangbord van een nieuw blond pilsje van m’n favoriete Rio biermerk Devassa.   Maar zoals de Financial Times gisteren uit de doeken deed: de parade in de sambadrome is een geoliede machine, zonder dat daarmee aan authenticiteit ingeboet wordt.
Volg hier Paris Rio exploten op haar Twitter.  Ik heb het niet zo voor blond (Loura), geef mij maar een rode furie (Ruiva).
Blondjes gaan te snel door de knieën: Paris Hilton afgelopen nacht in Rio:

Florianopolis

Rio: