Fifa worldcup voorspellingen

June 8, 2010 · 1 comment

1. Brazilië zal niet in de finales komen. Naar Braziliaanse normen wordt het een worldcup in mineur. Winnen is uitgesloten, Brazilië zal in 2014 thuis winnen en 2 keer na elkaar is van het goede teveel voor de FIFA. Tot voor kort dacht ik zelfs dat de kans bestond dat ze niet in de semi finals zouden komen; in hun selectie moeten ze uitkomen tegen Portugal en Ivoorkust. Maar nu Drogba van Ivoorkust buitenspel is met een gebroken arm denk ik dat er opnieuw een kans is dat ze in de semi finals komen.
2. Spanje, Engeland en Nederland zullen het erg goed doen. Twee van die landen zullen zeker de semi finals behalen; ik gok dat Nederland erbij zal zijn.
3. Het wordt een Europees land dat de worldcup wint; ze hebben het nodig voor de moraal. Ik gok op Engeland of Spanje.